Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

CC Rental lanserar nya hosting produkter

CC Rental lanserar nya hosting produkter

  • Virtuell server – Med denna produkt slipper man bry sig om fysisk säkerhet, dyra inköp av servrar (snabb avskrivning), kyla, driftsupport mm. Man får en mycket prisvärd tjänst där någon annan sköter det som möjliggör att du kan använda din server, så att du kan fokusera på att använda servern till något nyttigt.
  • Hosted exchange – En hostad mail server som förutom mail förståss möjliggör att man kan dela kalendrar, får backuper på sina mail inkluderat, tillgång till webmail mm
  • Online backup– Med den här tjänster säkerställer du att du inte tappar verksamhetskritisk data. Backuplösningen är mycket avancerad men inte krånglig. Den möjliggör att du kan rulla tillbaka till en tidpunkt när det gick fel. Det är bra om t.ex. ett fel uppstått som även förstör backupen. Exempelvis så är en tom databas är inte så mycket att ha. Säg att man råkat ta bort all data i en databas som sen backas upp och därmed skriver över den rätta backupen. Det behöver man inte oroa sig för här. Du kn välja ett ögonblick när du vet att det fungerade och rulla tillbaka till den tidpunkten.
 
2006
2007
2008
Kontakt:

Färögatan 33 BV
164 51 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se