OCS/Lync

Mitel erbjuder en rad lösningar som i anknytning med Mitel 3300 IP Communications Platform (ICP) erbjuder telefoni och integration till Microsoft Live Communications Server 2005 och Microsoft Office Communications Server 2007 R2. Partnerskapet mellan Mitel och Microsoft har resulterat i flera användbara applikationer för global kommunikation och kollaboration.

Mitel Live Business Gateway

Mitel Live Business Gateway gör det möjligt för en användare att kontrollera sin Mitel IP-telefon via Microsoft-klienten. Den här integrationen gör det möjligt för anställda att arbeta mer effektivt, smartare och interagerandet mellan applikationerna resulterar i förbättrad produktivitet och kommunikation inom din verksamhet. Läs mer om Mitel Live Business Gateway.

PC to Phone
En slutanvändare kan etablera samtal från Microsoft Office Communicator-klienten, i egenskap av en grundläggande SIP softphone, till eller från en Mitel-telefon, genom det allmänna telenätet (PSTN), eller från någon annan icke-publik telefonväxel.

Termen PC-to-phone omfattar samtal mellan PC och PSTN, telefon till PC och PSTN till PC. Lösningen lämpar sig bäst för mobila arbetstagare som inte använder en bordstelefon, men som ändå vill använda en softphones förmåga inom Microsoft Office Communicators klient. Läs mer om PC to Phone.

”Dual forking” med samtalskontroll (RCC)

”Dual forking” med samtalskontroll (RCC) riktar sig till användare som vill åt kombinationen av att använda Communicator-klienten med en Mitel bordstelefon när användaren är på kontoret eller hemma. Samtidigt som möjligheten ska finnas för att kunna använda Communicator som en SIP Softphone när användaren reser bort eller är iväg från sin telefon. Läs mer om ”Dual Forking” med samtalskontroll (RCC).

Tillbaka till funktioner och mobila växlar

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se