Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Webb- och telefonmöte

Mitels lösning för webb och telefonkonferenser, Mitel Audio and Web conference (Mitel AWC) är en mycket kompentent lösning för dynamisk kommunikation. Med Mitel WAC ges möjlighet till telefonkonferenser, interaktiva webbmöten, utbildning, handgriplig support och brainstorming, allt i samma verktyg. Förtaget sänker sina kostnader för resor och telemöten samtidigt som effektiviteten ökar och alla medarbetare oavsett geografisk placering kan delta vilket förkortar ledtider och ökar produktiviteten.

Exempel på funktioner i Mitel AWC

Med Mitel WAC kan användarna välja att schemalägga en konferens eller starta den ad-hoc när behov uppstår. Man kan välja att kära endast ljud eller både ljud och web och deltagarna kan vara en godtycklig mix av interna och externa personer. Lösningen bjuder på många smarta funktioner såsom:

Schemaläggning av konferenser – I Mitel AWC kan man välja att schemalägga konferenser och skicka ut inbjudan via email eller enkelt starta en konferens och ringa upp personer direkt

Managering av deltagare – moderatorn har hela tiden full kontroll på alla deltagare och kan enkelt styra ljud och närvaro.

Inspelning av konferensen – med Mitel AWC kan man spela in ljud (stereo) såväl som bild. Inspelningarna sparas på servern för lätt åtkomst via webben.

Delning av dokument –  En av fördelarna med en webbkonferens är möjligheten att arbeta gemensamt i dokument dör ändring och granskning kan ske direkt istället för att dokument skickas fram och tillbaka över mail. En presentatör och också dela en presentation i ”läsmod” och på det sättet styra flödet på ett bättre sätt än om presentationen skickas ut i förväg.

White board funktion – är perfekt för brainstorming och förklarande presentationer där man önskar en större interaktivitet bland deltagarna.

Interaktiva frågorwebbmöte-aktiviteterMed lösningens polling funktion kan man ställa frågor till deltagarna och få direkt feedback, rösta kring frågor som kräver snabba svar eller skicka kontrollfrågor för till all deltagarna för att se att folk förstår presentationen.

Tillbaka till funktioner och mobila växlar

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se