Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

ARK Travel – MITEL 3300 IP Telefoni

ARK Travel använder avancerad Call Center lösning från MITEL

ARK Travel är en affärsresebyrå som finns på 5 orter i Sverige och har stora offentliga organisationer och börsbolag som kunder.

ARK Travels utmaning

ARK har stora behov av att ha hög servicenivå mot sina kunder, en hög säkerhet/redundans i lösningen, bra statistik och uppföljning. Man vill även arbeta integrerat mellan kontor för att kunna hjälpa varandra.

Lösning från Mitel hos ARK Travel

ARK Travel köpte en avancerad nätverkad IP-växellösning från MITEL. Till detta köpte man den prisbelönta lösningen Advanced Call Center från MITEL. Alla kontor integrerades och knöts ihop över ARK Travels datanät. Flera resebyråspecifika funktioner implementerades för VIP kunder, e-mailkunder mm. Köer och grupper tvärs kontor skapades för att ge bästa möjliga tillgänglighet och service för kunderna. Alla växlar och arbetsplatser har hög redundans för att säkra ARK Travels tillgänglighet i fall av kabelbrott, elavbrott, dataproblem, hårdvaruproblem, etc. På 50 ms kopplas redundansen in.

Resultat hos ARK Travel

ARK Travel driftsatte lösningen utan störningar i verksamheten och med omedelbara mätbara fördelar. Det viktigaste resultatet var att servicenivån höjdes med över 5%. Man upplevde också en stor tillfredställelse hos personalen som upplevde en minskad stress, förbättrad funktionalitet och ett system som är mer lättanvänt. Man har skapat nya möjligheter att hjälpa varandra i semestertider mellan kontor och vid extra hög belastning. Ledningen upplever också att de fått mycket bättre information och statistik på ett enkelt och tillgängligt sätt.

ARK Travel kommentar

”Vi är mycket nöjda med vår MITEL lösning. Den ha förbättrat våra servicenivåer med 5-7% och samtidigt sänkt stressnivån hos personalen.” — Peter Sjöberg, Telefoni och Call Center ansvarig

Mer info more-info
Ingen ytterligare information

 

Lämna en kommentar
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se