Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Mer om Mitel


Mitel

Mitel är ett kanadensiskt företag grundat 1972 och som idag är en av de ledande leverantörerna av IP-kommunikationslösningar i världen. Mitel är representerade i över 100 länder och har mer än 30 miljoner användare. Mitel omsätter idag närmare 8 miljarder kronor.

Mitels produktportfölj erbjuder starka kommunikationslösningar för företagsväxlar och Contact Centers i alla kundsegment. Genom en tidig satsning på IP telefoni (1999) samt sin digra kunskap kring traditionella PBX produkter/lösningar har Mitel skaffat sig en mycket stark marknadsposition när det kommer till IP telefoni för företag. Besök gärna www.mitel.com.

Mitels Communication Director Communications (MCD) erbjuder företag ett mycket skalbart, funktionsrikt kommunikationssystem framtaget för att stödja företag med mellan 10-100 000 anknytningar. Utöver MCD har Mitel ett rikt utbud av applikationer kring Unified Communication, Webb conferencing, Contact Center etc. vilket betyder att Mitel kan möta i stort sett alla krav ett företag har på sin kommunikation.

Mitels plattform har idag en ytterst modern arkitektur där hela IP växeln är helt byggd i mjukvara. Dessutom är Mitels plattform världsledande när det gäller viritualisering. Hela Mitels IP växel (MCD) samt kringliggande applikationer är idag kompatibla med VMWare och kan installeras virtuellt.

MCD fungerar över i princip alla LAN/WAN nätverk med prioritering av röstpaket. Vidare erbjuder Mitels lösningar nätverkande över IP i en distribuerad miljö genom att stödja alla stora nätverksstandards.

Mitel är den ledande IP-leverantören globalt och bl. a. installerat en av Europas största IP-lösningar med 50 000 linjer samt en av världens största för School of Chicago i USA som innefattade 150 000 anknytningar.

Gå tillbaka till IP funktioner och användartjänster

2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se