Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Företagets historia

Nortech koncernen i stort och Nortech Telecom i synnerhet har haft en fantastisk tillväxt de senaste åren.Här följer de viktigaste milstolparna i företagets historia.

2005

– Nortech Telecom (under namnändring från Nortech Distribution) får agenturen för Mitel i Sverige. Mitel är en världsledande leverantör av företagslösningar baserat på IP telefoni. Mitels produktportfölj erbjuder starka kommunikationslösningar för företagsväxlar och Call Centers i alla kundsegment.

2006

– Nortech Telecom utses till DI Gasell.

2007

– Nortech Telecom utses till DI Gasell för andra året i rad.

2008

– Nortech Telecom utses till DI Gasell för tredje året i rad.

2009

– Nortech Telecom sluter distributions avtal med världens största tillverkare av företagsväxlar för små företag, Panasonic.

– Nortech Telecom sluter distributions avtal med Jabra. Jabras prisbelönta produktportfölj innehåller bästsäljande trådbundna, trådlösa och Bluetooth® headset samt headset till Unified Communications.

2013

– Vi startar vår operatörsverksamhet och börjar erbjuda sip-trafik och mobilabonnemang.

2016

– Vår molnväxelplattform VoiceGo släpps till marknaden. Vi spenderar mycket tid med utbildning av partnerled och att fokusera på att få lyckade implementationer.

2017

– Vi rullar ut VoiceGo i vårt partnernätverk och bygger en mycket bra distribution och lokal support runt om i Sverige. VoiceGo tar affärer i konkurrens med samtliga av marknadens . Vi ansluter både Telenor och Tele2 till plattformen så att kunder kan få större frihet i val av operatör.

 

2018

– Vi lanserar direktanslutning mot Telia och är fullvärdig service provider i Telias nät. VoiceGo växer i hög fart och vi börjar ta mark även i medelstora företag med flera kunder över 200 anknytningar.

 

 

 

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se