Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Vi söker Studenter

Extrajobba på Nortech med flexibel arbetstid för dig som student

vi söker studenter

Vilka är vi:

Nortech är en koncern som omsätter cirka 55 miljoner och växer med c:a 10-15% per år och vi satsar stenhårt på att bli världsbäst på det vi gör. Vi har utsetts till ett Gasellbolag av Dagens Industri  3 år i rad (dvs har hög tillväxt med bibehållen lönsamhet) och vi finns i Stockholm och Malmö. Vi växer nu kraftigt i både Skåne och Stockholm. Vår tillväxt tillkommer genom att starta nya företag och utveckla våra befintliga företag. Tillväxten möjliggörs inte minst genom att vi använder internet på ett smart sätt.

Vem söker vi:

Vi är intresserade av studenter som har ett genuint intresse av Internet och sociala medier och som till en början vill jobba extra. Det finns mycket att göra så jobbet bygger mer på hur mycket du vill jobba. För dig som student erbjuder vi flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemifrån.

Arbetsuppgifter:

Jobbet innebär till en början att hjälpa vår teknikavdelning med webmaster-relaterade uppgifter samt skrivande och översättande av redaktionellt material. För den som kan programmering/data/IT och är duktig väntar en spännande framtid på vår teknikavdelning. Men programmeringskompetens är inget krav då vi även söker breda personer som är riktigt duktiga och kan jobba mer med projektledning och utveckling av våra verksamheter.

Eftersom vi växer så fort kommer den som är riktigt duktig och visar framfötterna ha goda chanser till ett examensjobb och fast anställning.

Tveka inte att kontakta student@nortech.se om du är intresserad.

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se