Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Mitel agentur – distributör Nortech


Mitel och Nortech Telecom

Sedan hösten 2005 är Nortech nordisk distributör för det kanadensiska IP kommunikationsföretaget Mitel, en världsledande leverantör av företagslösningar baserat på IP telefoni.

Mitels produktportfölj erbjuder starka kommunikationslösningar för företagsväxlar och Call Centers i alla kundsegment. Genom en tidig satsning på IP telefoni (1999) samt sin digra kunskap kring traditionella PBX produkter/lösningar har Mitel skaffat sig en mycket stark marknadsposition och har idag ca 15 procent av världsmarknaden på IP telefoni för företag. I Sverige har mitel en markandsandel på över 15% för IP lösningar i SME segmentet, upp till 100 anknytningar. Mitel växer snabbare än någon annan leverantör och tar marknadsandelar. 70% av kunderna är nya kunder som inte tidigare haft Mitel.Plattformen erbjuder i en väl avvägd kombination möjligheter till både funktionsrika och prisvärda lösningar med mycket god användarvänlighet. Stabilitet och driftsäkerhet är andra styrkor vilket är bevisas i flera stora installationer i Europa, USA och Sverige. Mitel har bl a Europas största IP installation i Frankrike på 40 000 IP anknytningar.

Mitel har genomgått en transformering de senaste åren där företaget gått från att vara en leverantör av hårdvara för traditionella telefonväxlar till att bli en modernt mjukvaru företag med fokus på skalbara unified communications plattformar. Mitel har produkter som sträcker sig från små företag till att kunna erbjuda lösningar för enterprise företag med mycket höga krav på sin telefonilösning.

Läs mer om Mitel här eller besök Mitels egen hemsida här – www.mitel.com.
.

2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se