Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Telekonferens


Funktioner för telekonferens gör att ni kan mötas via telefon och slippa dyrbara resor. Det medför också att fler kan vara tillgängliga då det inte ställer krav på att alla deltagare befinner sig på samma plats.

En investering i en funktion för telefonkonferens betalar sig ofta väldigt snabbt då antalet resor kan reduceras och att företaget inte längre behöver använda dyra externa tjänster för detta ändamål.

I den enklare formen sätter ni själva upp konferensen genom ett gruppsamtal, i de lite mer avancerade lösningarna ingår en konferensportal där man som administratör eller moderator bjuder in deltagarna via email till konferensen. Deltagarna ringer sedan in till företagets konferensnummer, anger sin PIN kod och är sen med i mötet. Möjlighet finns vidare att spela in konferensen så ni kan gå tillbaka i efterhand och lyssna igenom vad som sagts eller publicera mötet på ett intranät så även andra medarbetare kan ta del av informationen.

Telefonkonferens kan även knytas mot webmötesfunktioner så ni även kan arbeta i olika dokument gemensamt som powerpoint, excel m.fl.

tillbaka

2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se