Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Jabra Headsets

Nortech har tecknat distributörsavtal med GN Netcom som börjar gälla från 2009-05-04.

Nortech är mycket glada att kunna erbjuda GN Netcom’s produkter av headset till våra partners. GN Netcom bygger genom varumärket Jabra vidare på sin ställning som en av världens ledande och snabbast växande leverantörer av handsfree-lösningar för kommunikation. GN Netcom erbjuder allt från trådlösa headset för att använda med mobiltelefoner till trådlösa och trådbundna headset för användare på kontor och Contact Centers.

Nortechs målsättningar kommer fortsätta att ge hög service och leveransprecision med fokus på våra ÅF och på såsätt uppnå nöjda kunder!

Jabra awards

Jabra awards

I Jabras prisbelönta utbud av headset finns många olika typer av trådlösa headset för mobila användare och både trådlösa och sladdbaserade headset för användare på kontaktcentra och kontor.
Jabras produkter har blivit några av de populäraste i branschen. – t.ex. världens mest sålda Bluetooth-headset, Jabra BT200, Jabra BT250 och Jabra BT250v. Jabras produkter har fått många produkt och designutmärkelser, t.ex. CES Innovation, iF product design, Red Dot Mobile Choice Best Accessory, T3 Gold och CNET Editor’s Choice.

Se även Jabra och Nortech Telecoms kampanjsida för perfekta kontors headsets.

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se