Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Marknadsföring

Webdivision AB jobbar med sökoptimering och hjälper företag att marknadsföra sig på internet. Det finns många aktörer som jobbar med marknadsföring på internet och sökoptimering, hur vet du vilka som är bra? Det finns några saker man bör tänka på när man väljer leverantör av marknadsföring på internet och sökoptimering.
Be dem noggrant specificera vilken strategi de dom har tänkt att lägga upp för just dig. Inte bara att ”vi ser till att Du kommer högt upp på träfflistorna”. Se helst till att betala företaget efter dom har gjort jobbet åt dig så att du kan se resultatet av deras verk. Marknadsföring på internet är något som tar tid så räkna inte med att ligga på topp efter bara ett par veckor utan ca 3 månader är mer troligt.
Välj en aktör som jobbar mot provision, alltså efter vilket resultat de åstakommit. På så vis vet du att de faktiskt kommer att arbete hårt med sökoptimeringen annars får de ju inget betalat. Ett bra företag som jobbar resultatbaserat är webdivision ab som bara tar betalat för de dagar du ligger bland de första träffarna på Google.

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se