Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Nortech växlar upp med nya huvudägare

karta-grafik-firstcom

Vi har glädjen att informera att vi har fått nya huvudägare sedan i somras. Vår nya huvudägare heter Firstcom EuropeFirstcom Europe grundades 2013 genom en sammanslagning av det engelska VoIP.cu.uk och danska Firstcom. Sedan dess har de tyska bolagen Telefeforte (2014) och   Citec samt (2016) det danska Connection (2015) förvärvats. Idag ligger gruppens omsättning på ca 250 Msek.

Vad innebär det för Nortech och er som partners?

johan_jarskog_thmb

”Vi ser stor potential att ta del av tjänster, kunskap och resurser för att ytterligare stärka vårt erbjudande och tillväxt. Det kommer att gynna både våra partners och slutkunder under kommande år. Vi i Nortechs ledningsgrupp är kvar som delägare i verksamheten och ser ljust på framtiden. Senaste året har vi haft en mycket positiv utveckling av både nya kunder och partners, där vår molnväxel VoiceGo tar marknadsandelar ”

Firstcom vill se tillväxt och det kommer vi att göra organiskt men vi öppnar också för förvärv om tillfälle ges. Närmast till hands ligger att rekrytera två personer för att stärka upp vårt leverans team samt att utöka med en partnersäljare. Vi kör på med business as usual fast redo att öka tillväxttakten!

 

Firstcom – Sverige ligger i framkant

jean-pierre-vandromme-bild

 

Jean-Pierre Vandromme, Firstcom Europes Vd säger: ”Sverige är i absolut framkant av migrering till molnet samt mobilitet. Genom förvärvet expanderas vår närvaro i Norden,  ett viktigt steg i vårt långsiktiga mål att täcka hela Norden. Vår ambition är att kunna erbjuda en one-stop-shop för telekommunikationstjänster”

 

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se