Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Vad är egentligen Unified Communications?

Vi kan definiera Unified communications (UC) i enkla ord på följande sätt: det är kombinationen av olika typer av produkter som erbjuder ett enda enhetligt användargränssnitt samt ger användaren möjlighet att använda flera produkter, apparater och typer av media från en enda källa. Något som således ger assimilering av kommunikationstjänster såsom instant messaging, telefoni (inklusive IP telefoni), videokonferenser, samtal och taligenkänning med icke-kommunikation. Dessutom har UC stöd för något som kallas Unified Messaging, där tjänster som röstbrevlåda, e-post, SMS och fax ingår.

Genom den integrerade och förenklade lösningen går det att råda bot på företagets kommunikationsbehov. Detta kommer att optimera affärsprocesser och bidrar till att minska responstiden, gör flödet av kommunikationen effektivare och minskar beroendet av andra medier och verktyg.

Vill du veta mer om detta kan ni kika in på sidan om Unified Communications, där vi tar upp hur användningen kan generera affärsnytta.

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se