Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Unified communication

Unified Communications (UC) från Mitel hjälper företag hantera utmaningar genom att erbjuda lösningar som driver på produktiviteten, förbättrar prestandan och sänker kostnaderna.

UC är nästa evolution av kommunikation och tillhörande teknik eftersom UC möjliggör ett effektivt sätt att kommunicera som ändrar hur individer, grupper och organisationer bedriver sin verksamhet. Något som resulterar i affärsnytta, genom:

– Lägre kostnader för kommunikation
– Förbättring av anställdas effektivitet och produktivitet
– Förbättrad förmåga att hantera kunder, leverantörer och partners
– Effektivare IT-styrning och lägre total ägandekostnad

Genom att övergå till att använda UC kan du hjälpa dina kunder att hitta en lösning på de utmaningar som de står inför. Kunderna kan uppdatera sina kommunikationslösningar över tid och i sin egen takt, utan att störa eller ersätta befintlig infrastruktur.

UC går självklart att integrera med industriledande affärsapplikationer i allmänhet och med produktivitetsverktyg i synnerhet. Exempel på applikationer som UC kan interagera med är IBM Domino / Lotus Notes, Lotus Sametime, Microsoft Exchange / Outlook, Office och OCS.

Genom att Mitel har ett åtagande om att arbeta med ”open standards” förenklas integration av kommunikationssystem med CRM, ERP och vertikala applikationer. På det sättet kan dina kunder ha befintliga programvarukostnader, samtidigt som du hjälper dem att omvandla sina affärsprocesser för att skapa en effektivare arbetsmiljö.

Mitels Unified Communication-lösningar bygger på enkelhet och integration. På ett enkelt sätt kan du förena kraften av e-post, unified messaging, mobilitet, närvaro, konferenser, applikationer, etc – vilket sammantaget möjliggör en snabbare och mer effektiv kommunikation.

Tillbaka till funktioner och mobila växlar

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se