Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Mitels Unified Communication portfölj – finns nu för iPhone och iPad

Äntligen kan alla iPhone och iPad-ägare använda Mitels populära programvara för Unified Communication. Nu kan således användarna få tillgång till Mitels funktioner för närvaro, chatt och samtalsstyrning via telefoniservern. Sedan tidigare finns applikationen för Android telefoner.

Unified Communicator Advanced är Mitels verktyg för Unified Communication-tjänster. Viktiga funktioner i Mitel UC suiten som är värda att nämnas är närvaroinformation med kalenderkoppling, status på kollegor, chatt, telemöte, videosamtal med mera. Intelligensen kan fördelas över flera kontor och samtidigt integrera mot flera telefoniservrar. Telefonilösningen hjälper därmed till att skapa en integrerande ”sammanhållande enhet” för företag. Det har blivit en en allt viktigare funktionskrav för företag och organisationer som är etablerade på flera olika platser och i olika länder. En annat centraltfokusområde för Mitel är mobilitet. Där pågår ett löpande arbete och överföringen över växelapplikationer till smartphones fortsätter enligt planen.

– Nortech Telecom välkomnar denna fokusering och snabba utveckling av smartphone-applikationer eftersom kravet på ökad mobilitet bara växer från våra kunder och återförsäljare, säger Fredrik Thörnberg, försäljningschef på Nortech Telecom.

För mer information kontakta:
Fredrik Thörnberg, Försäljningschef Nortech Telecom AB
Tel.: 08 – 501 690 37
E-post: fredrik.thornberg@nortech.se

Nortech Telecom AB marknadsför produkter och lösningar för företagstelefoni samt annan IT-utrustning till små och medelstora företag. Försäljningen sker via ca 200 återförsäljare i Sverige. Företaget har huvudkontor i Täby, Stockholm. Idag har företaget ca 20 personer anställda, och omsatte ca 40 MSEK under 2009/10. Nortech har den nordiska agenturen för Mitel IP-telefoni, den svenska agenturen för Panasonic (växlar & telefoner) och Jabra headset. https://www.nortechtelecom.se

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se