Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Nortech lanserar Nortech Solutions

Nortech SolutionsNortech lanserar nu tjänsteportföljen Nortech Solutions . Paketeringen innehåller IT och telefonitjänster för alla typer av företag.

För att stärka Nortechs portfölj av produkter och tjänster har vi nu lanserat Nortech Solutions. I och med satsningen på Solutions så breddar Nortech sig från att tidigare distribuera hårdvara till att nu erbjuda en bred portfölj av IT och telefonitjänster.

Nortech Solutions är fortfarande under uppbyggnad och fler tjänster kommer adderas till under året, redan från start erbjuds IP telefoni, hosted Exchange, Online backup, hosted SharePoint, kameraövervakning och virtuell server. Tjänsterna prissätts per användare och månad för att skapa en tydlighet gentemot slutanvändaren. Tekniken bakom baseras på lösningar från Panasonic, Mitel och Microsoft.

– Satsningen på Nortech Solutions är ett naturligt steg för oss på Nortech att ta och något våra partners länge efterfrågat. Många av våra partners saknar kapaciteten att erbjuda liknande lösningar på egen hand eller är missnöjda med andra leverantörers villkor säger Fredrik Thörnberg, försäljningschef på Nortech Telecom.

– Genom Nortech Solutions skaffar vi oss en starkare position bland distributörerna på den svenska marknaden då vi nu har en bredd som alla andra aktörer saknar. Vi frångår heller inte det faktum att vi är en distributör och respekterar fullt ut att det är vår partner som ”äger” kunden och låter all merförsäljning och eventuella uppgraderingar och utökningar tillfalla återförsäljaren säger Simon Wallen, VD på Nortech Telecom.

Frågor kring Nortech Solutions besvaras av Fredrik Thörnberg, Försäljningschef, Nortech Telecom 08 – 501 690 37 eller fredrik.thornberg@nortech.se

Om Nortech: Sedan starten 2001 har Nortech haft en stark tillväxt och under de senaste 7 åren har företaget mer än tiodubblat sin omsättning med bibehållen lönsamhet. Nortech har blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri åren 2006, 2007 och 2008. Nortech Telecom är ett modernt Telekombolag som säljer och marknadsför tjänstebaserade kompletta företagslösningar inom telefoni och IT. Produktportföljen baseras på lösningar från välkända tillverkare såsom Panasonic, Mitel,Jabra, Intertex samt Microsoft. För mer information besök www.nortechsolutions.se eller www.nortechtelecom.se.

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se