Maila oss!
sales@nortechtelecom.se

Nortech Telecom inleder samarbete med Datatal AB

För att stärka portföljen av tjänster för närvarofunktioner och talad hänvisning till Mitels IP baserade kommunikationslösningar inleder Nortech Telecom ett samarbete med Datatal AB. Samarbetet syftar till att skapa bredare lösningar runt talad hänvisning för Mitels återförsäljare i Sverige.

Produkten Flexi Presentity är nu fullt integrerad mot Mitels kommunikationslösningar och erbjuder talsvar och hänvisning integrerat i ett och samma system för företag med 5 till 200 användare. I grundutförande ingår ”allt nödvändigt”, paketerat till ett mycket konkurrenskraftigt pris. För kunder som har ytterligare krav på funktionalitet eller kapacitet erbjuds flera olika tillval, bl.a. Automatisk namnuppdatering, Röststyrd Telefonist, Konferensbrygga, Språkval och Faxfunktion eller ytterliga talkanaler. Alla ljudfiler är förinspelade i studio, inte syntetiska.

Speciellt talad hänvisning är en mycket efterfrågad funktion hos svenska företag, vi ser det som mycket viktigt att även kunna erbjuda våra mindre och medelstora kunder ett fullfjädrat hänvisningssystem. Dessutom ser vi Datatals strategi att även erbjuda sina tjänster direkt i mobiltelefonen som en styrka säger Fredrik Thörnberg, försäljningschef för Nortech Telecom.

Vi ser stora möjligheter i att fortsätta växa på den svenska marknaden när vi nu även har en integration mot Mitels IP telefonilösningar, det är viktigt för oss att ligga i framkant och ständigt utveckla våra produkter gentemot växelplattformar vi tror på säger Göran Geitz, marknadschef på Datatal AB.

Frågor kring samarbetet besvaras av

Fredrik Thörnberg, Försäljningschef för Nortech Telecom
08 – 501 690 37 eller fredrik.thornberg@nortech.se

Göran Geitz, Marknadschef på Datatal
0498 – 25 30 10 eller goran@datatal.se

Om Nortech: Sedan starten 2001 har Nortech haft en stark tillväxt och under de senaste 7 åren har företaget mer än tiodubblat sin omsättning med bibehållen lönsamhet. Nortech har blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri åren 2006, 2007 och 2008. Nortech Telecom är ett modernt Telekombolag som säljer och marknadsför tjänstebaserade kompletta företagslösningar inom telefoni och data. För mer information besök www.nortechtelecom.se.

Om Datatal: Vårt huvudkontor ligger på Gotland, i Visby innerstad. Där sitter vi i en av de mest anrika fastigheterna, idag 20 anställda med ledning, marknad, projektledning, support och utveckling. Sedan september 2009 har vi även ett försäljningskontor i Göteborg, i anrika Varmbadhuset på Saltholmen, idag 3 anställda med försäljning. Under 2010 satsar vi på marknader utanför Sverige med början i Danmark och Norge. Vi startade verksamheten redan 1991 vilket innebär att vår erfarenhet saknar motstycke i branschen. Med lyhördhet, insikt och kompetens skapar vi långsiktiga, stabila relationer med kunder, återförsäljare och partner. Relationer där vi tillsammans utvecklar och förfinar de tekniska lösningarna. Vår ambition är att vi skall förknippas med kvalitet och service i alla avseenden. För mer information besök www.datatal.se.

 
2006
2007
2008
Kontakt:

Borgarfjordsgatan 7
164 40 Kista
Växel. +46 (0) 8 50169060
sales@nortechtelecom.se